Menu Sluiten

Een overkapping Terneuzen voor mijn tuin

Overkapping TerneuzenOverkapping

Ik zat dus te denken wat ik met mijn tuin moest doen. Ik heb namelijk een best grote tuin alleen had ik niets waar ik lekker even kon gaan zitten om tot mezelf te komen. Dus ik zat echt te denken wat ik kon doen om een lekkere zitplek te creƫren. Ik moest er namelijk ook wel kunnen zitten wanneer het aan het regen is. Na al het denken kwam ik bij het idee om een overkapping te bouwen die vast zit aan mijn huis. Toen ik mijn idee had bedacht, ben ik direct naar een bedrijf gegaan die dit soort overkappingen maakt. Ik vroeg of ik een afspraak kon maken om mijn idee te ontwerpen en uit te voeren. Ik had een afspraak voor de dag erna en moest daarom ook even alles opmeten. De volgende dag toen ik alles had opgemeten kon ik weer terug komen bij het bedrijf die mijn overkapping zou gaan maken.

Overkapping laten maken

Toen ik daar aankwam hadden we mijn ontwerp gemaakt. Ik vond dit ontwerp heel mooi dus ik vroeg wanneer ze deze overkapping konden maken. Ik had een afspraak voor twee weken later. toen het twee weken later was, was het eindelijk zo ver. Ik kreeg mijn overkapping eindelijk. Om negen uur stonden de Timmermannen voor de deur om mijn overkapping te maken. Ik stond met grote ogen te kijken hoe ze mijn overkapping aan het maken waren. Toen het twee uur in de middag was hebben ze even pauze gehad, dit omdat het natuurlijk erg zwaar is om telkens boven je hoofd te werken. Toen hun pauze was afgelopen zijn ze direct door gegaan met het bouwen. Om vier uur waren ze klaar met het bouwen van mijn overkapping. Ik heb de Timmermannen toen netje betaald en ben begonnen met het versieren van mijn nieuwe overkapping. Toen bijna alles af was heb ik de laatste dingen netjes afgewerkt.

Terugblik op de overkapping

Dezelfde avond toen mijn man thuis kwam was hij helemaal verkocht. Hij vond de overkapping heel mooi geworden en was blij dat hij nu ook lekker in de tuin kan zitten als het regent. We zijn ook direct in de avond onder onze overkapping gaan zitten. We hebben lekker samen een wijntje gedronken en genoten van onze avond. Nu twee weken later ben ik nog steeds super blij met onze nieuwe overkapping en geniet ik er van om na mijn werk daar even lekker een wijntje te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *